Vízhűtő rendszerek

Vízszintes és függőleges vízhűtők

water-chiller-horizont

 

-Műanyag laminált lap vagy AISI 304 rozsdamentes acél borítás
-Belső tartály és tekercs AISI 304 rozsdamentes acélból
-Vízkeverés, hogy megakadályozza a fagyást
-Túlcsordulás elleni védelem
-Levehető fedő -Automatikus feltöltés
-Elektronikus vezérlőegység és digitális hőmérséklet kijelző
-Önálló hűtőberendezés

waterchiller-vertical

 

 

Termék adatlap

Technikai adatok

Egyszerű előkészületi körülmények nyáron is: Ne feledkezzen meg a vízhűtő rendszerekről!

Egyszerű előkészületi körülmények nyáron is: Ne feledkezzen meg a vízhűtő rendszerekről! A pékségek számára a nyári időszak igazi kihívást jelent, hiszen a sütőrészlegekben uralkodó forróságot tovább tetőzi a kinti hőség, ez pedig mind a munkavállalók, mind pedig az alapanyagok szempontjából nehézségeket okoz. Szerencsére utóbbiak esetében igencsak egyszerű felvenni a harcot a nyári időjárással, vagyis egyetlen pékség, nagyobb sütőüzem sem működhet nyáron vízhűtő rendszerek nélkül.

A vízhűtő rendszerek segítségével csökkentheti a tésztákhoz és egyéb termékekhez, alapanyagokhoz felhasznált víz hőmérsékletét legalább plusz 3 oC-ig, így a nyári meleg semmilyen bonyodalmat, fennakadásokat nem okozhat az üzemben, ennek köszönhetően a munkafolyamat olyanná válhat, mintha csak egy hűvösebb időszakban dolgozna.

A választékunkban kapható vízhűtő rendszerek a legújabb, legmodernebb műszaki paraméterekkel rendelkező termékek, így megvásárlásukkal igazán hasznos berendezések tulajdonosává válhat. A vízhűtő rendszerekkel kapcsolatban bátran keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

Share Button


Comments are closed.