Hírek, információk

Miért válassza sütőipari gépeinket?

sütőipari gépAzok, akik pékséget, vagy cukrászdát működtetnek, tisztában vannak azzal, hogy a minőségi termékek előállításában mennyire kulcsfontosságú szerepet töltenek be a sütőipari gépek. Emiatt nem is bízzák a véletlenre a gépek beszerzését, legyen szó egy korszerűsítésről, vagy egy teljesen új vállalkozás elindításáról. Ha Önnek is szüksége lenne sütőipari gépre, azonban még nem talált olyan céget, ami illeszkedne az igényeihez, válasszon bennünket!

Mivel számunkra is ismeretes az, hogy az ügyfelek különböző igényekkel és háttérrel rendelkeznek, sütőipari gépeinkkel mindenkinek igyekszünk eleget tenni. Választékunkban azok a cégtulajdonosok is megtalálhatják a megfelelő sütőipari gépet, akik kis helyiséggel rendelkeznek. Bármelyik berendezésre is van szüksége, termékeinkben egy közös tulajdonság van: korszerűek és könnyen kezelhető funkciókkal rendelkeznek, amik lehetővé teszik a gyors és minőségi kiszolgálást.

Tapasztalja meg Ön is sütőipari gépeink előnyeit a mindennapokban! A beszerzéshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ott leszünk a GastroPanon is!

Örömmel tudatjuk minden kedves ügyfelünkkel, hogy ott leszünk a 2015-ös GastroPanon is! sutoiparigep.huA március 19. és 21.  között megrendezésre kerülő, nagyszabású szakmai kiállítás, a GastroPan szakmai körökben rendkívül rangos eseménynek számít, ahol a legnevesebb bel-és külföldi beszállítók kapnak lehetőséget arra, hogy bemutassák a szakmai érdeklődőknek a legújabb innovációkat a vendéglátás területén, különös tekintettel a technológiákra, berendezésekre és alapanyagokra.

A Marosvásárhelyen megrendezésre kerülő szakmai kiállításon részt venni olyan cél, ami minden beszállító éves tervében ott szerepel, hiszen olyan üzleti típusú kiállításról van szó, ahol a látogatók között menedzserek, tulajdonosok, szakemberek és vállalkozók találkoznak egymással.

A GastroPanra kijutó cégek és vállalkozások megjelennek a szaklapokban, és szakmai kiadványokban is, mert az eseményről hírt ad a helyi és nemzetközi média is.

Így érthető módon izgatottan várjuk a március végét, és izgatottan készülünk az eseményre a legjobb minőségű,
európai gyártóktól származó sütőipari, nagykonyhai berendezéseinkkel.

Találkozzunk Marosvásárhelyen!

Share Button


Comments are closed.