Forgókocsis kemencék

Atlantis LFRN forgókocsis kemence

atlantis-lfrn

 

-1,2 mm vastag rozsdamentes acélszerkezet
-Nagy sütőtér

Termék adatlap

Technikai adatok

 

lfrn-panel stream-lfrn

 

 

 

 

 

 

Junior LFRM forgókocsis kemence

junior-lfrm-picture

 

-Alkalmas bármilyen típusú kenyér,és péksütemény gyártására
-Kis pékségeknek ajánlott

Termék adatlap

Technikai adatok

lfm-rotor lfrm-panel

 

 

 

 

 

 

 

Stream LFRNK forgókocsis kemence

stream-lfrnk

 

-Rozsdamentes acél szerkezet
-Innovatív formatervezés 

Termék adatlap

Technikai adatok

 

csavar-lfrnk lfrnk-stream

 

 

 

 

 

 

 

 Vortex LFRNP forgókocsis kemence

vortex-lfrnp

 

-Nagy sütőtér
-Hőcserélő 4 mm AISI 309S hőálló acélból

Termék adatlap

Technikai adatok

lfrnp-open lfrnp-panel

 

 

 

 

 

 

Rotor Fox fogókocsis kemence

rotor-fox-picture

 

-Pékségekben és cukrászdákban egyaránt használható
-Innovatív formatervezés, elegáns stílus 

 

 Termék adatlap

 Technikai adatok

 

fox-belso fox-open fox-stainles-steel

 


A forgókocsis kemencékről bővebben

Forgókocsis kemencék a hatékonyabb sütéshez!Népszerű, megbízható sütödét működtet és ezt a színvonalat hosszú távon fenn szeretné tartani? A magas minőség megőrzésének kulcsa több tényező függvénye. Megbízható beszállítók, igényes alapanyagok, profilba illő sütőipari gépek használata. Keressen minket bizalommal, segítünk Önnek, hogy a megfelelő gépet használhassa minden nap!

Kínálatunkban minden vásárlónk megtalálhatja az a berendezést, ami teljesítményben, árban és a célok tekintetében is megfelel az elvárásoknak, így forgókocsis kemencék is elérhetőek nálunk.

A forgókocsis kemencék azoknak ideális, akik közepes méretű sütödét vezetnek, és nagyobb mennyiségben készítenek sütőipari termékeket. A berendezés lehetővé teszi, hogy egyszerre több adagnyi pékáru elkészüljön szakaszosan. A forgókocsis kemencék rozsdamentes acélszerkezettel készülnek, és nagy sütőtérrel tervezik őket, így a nagy igénybevételnek is eleget tudnak tenni hosszú távon.

Bátran nézzen körül nálunk, és ismerje meg sütőipari berendezéseinket közelebbről!

Korszerűsítse vállalkozását forgókocsis kemencéinkkel!

Korszerűsítse vállalkozását forgókocsis kemencéinkkel! Amikor felújításra kerül egy pékség, nemcsak az eladótér újul meg, hanem a konyhai és sütödei részleg is. Utóbbi területek kapcsán sokkal fontosabb, hogy megtörténjen a korszerűsítés, hiszen csak így lehet a jövőben is minőségi áruval várni a vevőket. Ha Ön is a nagy átalakulás előtt áll, korszerűsítse pékségét forgókocsis kemencéinkkel!

Forgókocsis kemencéinkkel garantáltan fellendítheti vállalkozását, ugyanis a korszerű gépek minden olyan elvárásnak megfelelnek, amelyek a pékek részéről felmerülnek. Már alapanyagukat tekintve is modernnek számítanak, ugyanis rozsdamentes acélból kerültek legyártásra, ez pedig hozzájárul a berendezések hosszú távú használatához. Bármelyik típusú forgókocsis kemencét is választja kínálatunkból, a gyorsaság fogja jellemezni felújított pékségét, ugyanis a berendezések legfőbb előnye, hogy rövid időn belül jelentős mennyiségű pékárut képesek előállítani, ráadásul egyetlen kemencében! Ez lehetővé teszi a vállalkozás gazdaságos működtetését, hiszen értelemszerűen egy berendezést sokkal költséghatékonyabb üzemeltetni, mint több, nagyteljesítményű gépet.

Tapasztalja meg Ön is forgókocsis kemencéink előnyeit, a vásárláshoz pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Share Button


Comments are closed.