Tésztasodró gépek

Tésztasodró gépek széles választéka

 

Ha szeretne egy új vállalkozásba kezdeni, pékséget szeretne nyitni, számba kell vennie, hogy milyen berendezésekre lesz szüksége, melyek a legfontosabb kellékek, ahhoz, hogy zavartalanul működjön a vállalkozás. Az egyik ilyen fontos kellék, a tésztasodró gép.

 

Tésztasodró gépekkel igen sok féle süteményt, péksüteményt tudunk készíteni, legyen az sós vagy édes:

 

  • Vannak olyan tésztasodró gépek, melyek csak egy bizonyos tésztát képesek kivitelezni, például, a baguette sodró gép. A gép könnyen mozgatható forgó kerekeinek köszönhetően, alkalmas kisebb vagy akár nagyobb méretű pékségek számára is.
  • Cégünk forgalmaz ezen kívül olyan tésztasodró gépet, mely különböző méretű és típusú cipók elkészítésére alkalmas, kisebb és nagyobb mennyiségű tészta sodrására is használható.
  • Továbbá vannak olyan gépeink, melyek sokféle formájú és méretű tészta sodrására is alkalmasak. Ezek erős acélból és vízálló csapágyakból készülnek, gyors és finom sodrást biztosítanak.

 

Ha Ön is szeretne beszerezni pékségébe egy tésztasodró gépet, forduljon hozzánk bizalommal, szakértő kollégáink segítenek a választásban!

 

FMD típusú tésztasodró gép

fdm-kenyersodrogep

 

-Állítható előnyújtó henger
-Rozsdamentes acél szerkezet
-Állítható cipóforma
-Védőrács
-Formázószíj mérete 600 vagy 700mm
-Opcionális: tészta központosító doboz, vagy henger

Technikai adatok

 

 

 

Baguette sodró gép

baugette-sodró

 

 

-Ideális kis, közepes, és nagyobb pékségek számára is
-700mm hosszúra nyújtható tészta
-Forgatható kerekekre szerelt
-Opcionális: motorizált kimeneti szalag

 

Technikai adatok

 

baguette2baguette1

 

 

 

2C típusú tésztasodrógép

2c-kiflisodro

 

 

Számos típusú és hosszúságú cipó elkészítésére alkalmas
-Kisebb mennyiségű tészták sodrására is alkalmas
-2 darab 500 és 630 mm széles krómozott acél henger
-Festett acél szerkezet vízálló csapágyakkal
-30-1000gr tészta sodrására alkalmas

 

Technikai adatok

 

 

 

 

3C típusú tésztasodrógép

3c-kiflisodro

 

 

-Sokféle formájú, és méretű tészta sodrására alkalmas
-Tészta visszaadagoló csúszda
-3 darab 600 mm széles krómozott acél henger
-Erős acél vagy inox szerkezet vízálló csapágyakkal
-Rozsdamentes acél henger
-Gyors, finom sodrás

 

Technikai adatok 

 

 

 

 

 

4C típusú tésztasodrógép

4c-kiflisodro

 

 

-Sokféle formájú, és méretű tészta sodrására alkalmas
-Tészta visszaadagoló csúszda
-4 darab 600 mm széles krómozott acél henger
-Erős acél vagy inox szerkezet vízálló csapágyakkal
-Rozsdamentes acél henger
-Gyors, finom sodrás

 

Technikai adatok

 

 

 

FLASH típusú tésztasodrógép

flash-tesztasodro

 

 

-Hosszabb cipók, francia baguette formázására alkalmas
-Közepes és nagyobb üzemekbe ajánlott
-Maximális tésztahossz 750mm

 

flash1 flash2 flash3

 

 

Tésztasodró gépekkel a legtöbbet hozhatja ki vállalkozásából!

tésztasodró gépA friss péksüteményre és a puha, ropogós héjú kenyérre minden nap nagy a kereslet; a pékségek, sütödék pultjaiból gyorsan elkapkodják a finomságokat. A pékek minden egyes nap már korán talpon vannak, hogy kiszolgálják a vásárlók igényeit. Szerencsére ma már meg tudják könnyíteni a saját dolgukat a modern sütőipari berendezések használatával, mint amilyen a tésztasodró gép is.

A tésztasodró gépek használatával rengeteg fáradtságot lehet megspórolni, és még a termékekből is jóval többet lehet előállítani, mint nélküle. Cégünktől megvásárolhatja azt a típusú tésztasodró gépet, amire a vállalkozásában szüksége van. Ha többféle tészta sodrására képes gépet vásárolna, hozzánk forduljon, de ha például kifejezetten baguette készítéséhez keres tésztasodró gépet, abban is tudunk segíteni.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha jó ár-érték arányban keres tésztasodró gépeket, illetve egyéb, sütőipari gépeket! Rendelje meg a kiválasztott gépet, és növelje termékei minőségét, valamint vállalkozása teljesítményét! A kérdéseire szívesen válaszolunk a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

 

 

 

Fejleszteni szeretné pékségét? Döntsön korszerű tésztasodró gépeink mellett!

Fejleszteni szeretné pékségét? Döntsön korszerű tésztasodró gépeink mellett! A különböző pékáruk nem készülhetnének el tésztaalap nélkül, azonban a kivitelezésüket nem lehet a véletlenre bízni, hiszen – mint köztudott – a kiváló tésztát alaposan meg kell dolgozni és formálni, hogy később, a sütésnél gusztusos és látványos pékáruk születhessenek. Ha Önnek fontos, hogy rövid időn belül, precízen kerüljön előkészítésre az alapanyag, korszerűsítse vállalkozását, és döntsön modern tésztasodró gépeink mellett!

Tésztasodró gépeink minden olyan elvárásnak megfelelnek, amelyek manapság felmerülnek a pékárukkal foglalkozó vállalkozások részéről. Használatukkal garantált a gyors és hatékony munkavégzés, és igencsak változatos termékek állíthatóak velük elő, aminek köszönhetően mindig színvonalas árukínálattal várhatják a pékek a vásárlókat, és, ha kifogyna a készlet, rövid időn belül pótolhatják azt.

Kínálatunkban különböző tésztasodró gépeket találhat, így könnyedén az igényeinek megfelelő berendezést vásárolhatja meg. A beszerzéshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Share Button


Comments are closed.